Reklámládák info

Legújabb reklámfelületünk: a Cityreklámláda!

Hallottál róla? Láttad már?

 

Téged is zavar, hogy munkahelyedről hazatérve postaládádból leveleid, újságaid mellől halomszámra ömlik szembe a szórólap, reklámújság?

Te is azt szeretnéd, ha mindennap szembetalálkoznának jelenlegi vevőid és potenciális vásárlóid az üzeneteddel úgy, hogy ez ne zavarja őket?

Cégünk, a City reklám kitalált egy kézenfekvő megoldást, melynek segítségével a szórólapok is elérik a maguk célját, sőt mi több, a reklámod is megfelelő, mindenki számára hasznos helyen köszönhet rá célcsoportodra.

A tömbházak bejáratánál elhelyezett fa reklámládáink arra hivatottak, hogy helyet adjanak a különböző szóróanyagoknak, reklámlapoknak, emellett pedig fix reklámfelületként szolgáljanak.

A város teljes területén több mint 250 tömbházban szereltük fel ezeket a reklámládákat, többnyire négyemeletes tömbházakban, lehetőség szerint a kaputelefonok mellett, jól látható helyre.


 

További tudnivalók:
  • számításaink szerint naponta kb. 25.000-30.000 alkalommal tekintik meg a tömbházlakók és látogatóik
  • egy funkcióval rendelkező használati tárgyon helyezzük el reklámját, melyet nemcsak megtekintenek, hanem igénybe is vesznek a lakók, érdeklődők
  • azokhoz szól, akik nyitottak a reklámra, kíváncsiak az Ön ajánlatára is, és azokat sem kerüli el, akik csak futólag tekintenek rá a ládára
  • minden reklámládán két 33 x 10 cm-es felület bérelhető
Hol lehetne hatásosabb helyen az üzeneted, mint célcsoportod otthonában?